Start Cerita seks datin yang montok berbogel terkini bergambar penuh

Cerita seks datin yang montok berbogel terkini bergambar penuh

### Lebuhraya Kesas Timur ■Under the bridge at 44.8km, downhill run after Puchong junction.

Sampai sahaja di pintu bilik aku tekan loceng.dengan perlahan pintu terbuka dan didepan aku seorang wanita yang boleh dikatakan berbadan semangat menyambutku dengan senyum..senyuman begitu manis sekali.

Dia menjemput aku masuk,sambil mengekori dia aku dapat agak dia tidak memakai undearwear disebabkan aku boleh lihat dgn jelas bontot dia disebalik baju tido satin yang dia pakai.

aku dengan selambanya straight to the point bertanya boleh tak kalau I nak main dengan you.tergelak kecil mendengar permintaan aku lalu dia berkata wah straight to the point nampak.nampak tersenyum dan aku anggap setujulah tuh…entah macam mana tangan aku secara automatic terus memegang tangan dia dan mendapat respon baik.situ aku dah start berani lalu aku letak tangan aku kebelakang sambil peluk…dia dah start ada respon dan baring dibahu aku..

batang aku dah start menaik bila tercium bau-bauan wangi yang dia pakai yang mana menaikkan nafsu seks aku lagi.start ramas tetek dia…perghhhh..besau dan lemak siutttt.cukup tapak tangan aku meramas…aku bukak lilitan tali pada baju tido dia dan betul tekaan aku yang dia tak pakai underwear..dapat aku lihat pantat dia yang cantik siap shaved lagi…aku ajak dia berbaring atas katil….sambil itu aku bagitahu dia aku nak dia dalam keadaan berbogel kalau boleh.tidak membantah…perghhhhh..batang aku tegang sangat bila 1st time melihat wanita berbogel selain dari isteri aku berada dihadapan aku…aku baringkan dia diatas tilam maka bermulalah acara romen meromen.kiss dia puas2 sambil tangan meramas breast dia…dia cukup pandai dalam bab kissing nie.sambil itu tangan aku merayap segenap badan dia dan bahagian yang paling aku suka adalah pantat dia.dapat rasakan pantat dia dah mula berair…mmmmm..

■Under the bridge at 286.5km, Nilai North junction. ### Lebuhraya Elite Hubungan Barat Tengah/Selatan ■Under the overhead restaurant at USJ/Hicom junction about 8.5km. ■Below the bridge before USJ/Hicom junction at 10.5km.

### PLUS Arah Selatan ■Below signboard at about 454.6km and 455.2km, Sg Buloh layby. ■After exit from KLIA toll to the airport, below Jalan Pekeliling flyover.90km/h ### NKVE Arah Timur/Utara ■300m before Jalan Duta toll, 60km/h!

Dia cuba bangun tetapi seluruh sendi dan ototnya terasa lenguh dan bisa sekali. Eirin tidak mengendahkan bebelan ibunya sebaliknya terus melangkah ke bilik air. Kalu tidak tidur kat bas standlah kita malam ni..". Enggak apa-apa, kebetulan saya lalu disitu hampir setiap malam selepas selesai menghantar ayam-ayam tu". Sambil itu matanya sempat melirik kearah kedua peha gebu Eirin yang separuh terdedah kerana skirt yang dipakainya itu agak singkat.